Tenim el teu advocat especialista en divorci a Sabadell

El divorci, a diferència de la separació, implica la dissolució total tant del matrimoni, com de tots els seus efectes. Aquest és un punt en la vida en què es necessiten grans dosis de delicadesa i atenció per tal que sigui un procés el menys traumàtic possible. És per aquest motiu, que comptar amb un advocat de divorci a Sabadell com els del Bufet Pérez Llopis que porti en el seu ADN la conciliació i el bon fer és bàsic per tal que aquest procés dur i sovint desagradable arribi a bon port i amb les millors condicions possibles.

Quins tipus de divorci hi ha?

El divorci pot seguir dues vies: el mutu acord o bé la via contenciosa. En el primer cas, de mutu acord, són els cònjuges qui estableixen les bases que regulen les mesures personals i patrimonials, amb l’ajuda d’un advocat de divorci que vetlli perquè es compleixi la legislació; tots els acords seran ratificats davant un jutge. En cas de no arribar a un acord, es produeix un divorci contenciós, per al qual es requereix contractar un advocat i procurador.

Des del nostre bufet, comptem amb un especialista, un advocat de divorci a Sabadell, que assessora els clients perquè coneguin els seus drets i sàpiguen com actuar per a obtenir el millor acord que beneficiï a totes dues parts. Estudiem el divorci amb fills, qui es quedarà a casa, què correspon a cada cònjuge, què succeeix en cas de divorci sense mutu acord i altres factors fonamentals perquè el procés acabi de la forma més amistosa i justa possible.

Com es presenta la petició de divorci

Intentem sempre fer les coses de la manera més senzilla possible. En conseqüència, es presentarà la demanda de divorci davant el jutjat de primera instància del lloc del domicili conjugal. Si els dos subjectes viuen en diferents localitats, es presentarà davant el jutjat corresponent a l’últim domicili del matrimoni o el que correspongui a la residència del demandat. Si no hi ha fills, es pot presentar davant del notari.

Tant si el divorci és de mutu acord com contenciós (amb fills o sense fills), és una situació que  requereix un bon advocat familiar que brindi assessorament en tot moment i que executi les accions pertinents per a donar fi al matrimoni amb les millors condicions i amb el millor tracte.

La selecció de l’advocat és una part important del divorci perquè, en funció d’aquesta decisió, garantirem un millor acord o no. Requerim la figura d’un advocat especialista en divorcis, separacions i liquidació de la societat a guanys per a obtenir el millor assessorament possible.

Comptar amb un bon advocat de divorci a Sabadell prop del jutjat ens permetrà presentar la demanda de divorci o separació en la localitat facilitant molt el procés. Tindrem al professional a prop per a les futures visites al jutjat o despatx on hàgim de tramitar tot el que sigui necessari.

Quan contactar amb els advocats de divorci a Sabadell com Pérez Llopis

Si tots dos membres de la parella consideren que el matrimoni s’ha donat per finalitzat, o bé només ho considera una persona, és necessari que els cònjuges es posin en bones mans per emprendre el procés de dissolució del matrimoni.

Sigui quin sigui el pacte matrimonial: ja sigui entre un home i una dona com si es tracta d’un matrimoni homosexual (home-home o bé dona-dona, etc.) és necessari comptar amb professionals especialitzats en les seves funcions per a tramitar una demanda de divorci que afavoreixi a ambdues parts. Això és així tant en el cas que la separació sigui de mutu acord com per via contenciosa.

Per això, abans que les coses empitjorin, en el moment en què el matrimoni està passant per una situació crítica, és necessari demanar el consell d’un professional que mostri les implicacions del divorci. Només així és possible prendre la millor decisió.

Si quieres más información, no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

Advocat divorci Sabadell
Advocat divorci Sabadell

CONFIANZA

La relación que establecemos con nuestros clientes se basa en la confianza y en la comunicación fluida y constante, informándoles en todo momento sobre todos los aspectos y novedades que se vayan produciendo a lo largo del procedimiento, y haciéndolo de una forma clara y entendedora para poder tomar las decisiones más adecuadas respetando siempre el secreto profesiona

PROFESIONALIDAD

Establecemos la especialización, el esfuerzo y el rigor como las piedras angulares de nuestros valores corporativos poniéndolos al servicio de los intereses y los derechos de nuestros clientes. Damos al cliente expectativas realistas según nuestra experiencia acumulada y una visión integral del caso gracias a nuestros colaboradores expertos en las diferentes disciplinas.

SOLUCIONES

Cada caso y cada cliente son diferentes y sienten y piensan de una forma diferente, por ello, siempre evitamos dar respuestas estandarizadas o en serie. Así, estudiamos las necesidades, las preocupaciones y los intereses particulares de cada cliente buscando siempre la mejor estrategia y solución posibles de una forma adaptada y totalmente personalizada.

× Hola!